Кредити стали ще більш актуальними у скрутні часи

Кредит в Україні можна оформити в десятках різних МФО, кожна з яких надає свої умови кредитування. Відрізняються вони несуттєво, однак, важливі нюанси, на які в обов’язковому порядку слід звернути увагу. Ми розглянули кілька найбільш популярних українських МФО, і порівняли умови кредитування.

Moneyveo працює за Ліцензією 16102832 ІК №105, виданою НКВС 21 березня 2013 року. Зараз Moneyveo лідером українського ринку мікрокредитування за обсягами виданих кредитів. Послугами Манівео скористалися понад 1 млн клієнтів, які отримали близько 5 млн позик, на загальну суму понад 17 млрд грн. Треба зазначити, що онлайн кредит манівео є більш ніж популярним. При першому зверненні в Moneyveo можна оформити кредит до 5000 грн на термін до 30 днів, під 0,01% в день або до 15000 грн під 1,7% в день, з можливістю зниження процентної ставки до 50% в рамках програми лояльності. При наступних зверненнях в Манівео, клієнт може оформити кредит до 22 000 грн на термін до 30 днів, під середньозважений відсоток 1,6% в день.

В даний час мікрофінансові організації (МФО) міцно утримують лідерство за кількістю виданих кредитів населенню в кредитно-фінансовому секторі. Так, за обсягом кредитування МФО ще далеко відстають від банків, і ситуація ця з’ясовна, оскільки МФО кредитують своїх клієнтів на маленькі суми, на відміну від банків. Але, за кількістю клієнтів МФО складають серйозну конкуренцію банківському сектору.

Головна перевага кредитування в МФО перед банками полягає в тому, що клієнт має можливість оформити кредит онлайн на карту в будь-який час, і гроші в кредит можна взяти протягом 1 години або швидше. Кредит онлайн оптимальним вибором, якщо потрібна терміново невелика сума грошей. Для того, щоб взяти кредит онлайн, досить пройти реєстрацію на сайті МФО, заповнити заявку і відправити її на розгляд. Якщо позичальник все зробив без помилок, має хорошу кредитну історію, високий кредитний рейтинг, він без проблем отримає позику онлайн, надавши лише дані свого паспорта, ідентифікаційний код.

The post Кредити стали ще більш актуальними у скрутні часи first appeared on First Truth&Transparency Committee.